søndag den 21. januar 2018

Knud ER berømt!


Knud har altid vidst, at han var noget ganske særligt. Det synes vi jo også, men jeg har af og til tænkt, at hans ego var lovligt stort til så lille en bamse.
I 2016 skrev jeg hvordan Knud genfandt sin søster Krista.
Giveren mente, at hun havde et avisudklip om Knud og Kristas skaber, men hun vidste ikke, hvor det var.
Lige før jul var det dukket op, og hun havde det med til mig. Det viste sig, at Knud havde været i Guinness Rekordbog 1999!

Jyllands Posten bragte dette indlæg 11.11.1998:

Bamserne fik Anni i rekordbogen

63-årige Anni Christiansen fra Bagsværd troede næppe sine egne øren, da hun for nylig blev kontaktet af Bagsværd/Søborg Bladet. Bladet kunne nemlig meddele Anni Christiansen, at hun var blevet optaget i Guinness Rekordbog med en temmelig usædvanlig rekord: Ud af en helt almindelig skindhandske har Anni Christensen formået at sy ikke mindre end 20 bamser. Men så er de heller ikke ret store, den mindste måler bare 26 millimeter. Da Anni Christiansen begyndte at sy de mange bamser, var det slet ikke med henblik på at slå rekorder. Hun syntes bare, det kunne være sjovt at se, hvor mange bamser der mon kunne blive af en handske. "Men at det nu er sket, er både sjovt og ikke mindst meget overraskende," siger den stolte rekordindehaver til ugeavisen.

Klippet jeg fik, var fra den omtalte ugeavis. 
Da Kirsten købte Knud  i Bamsehuset (som ikke findes mere) på Bornholm, vidste de, at han var syet af en handske, og at det viste var noget med en konkurrence.

Så Knud ER jo virkelig en celebritet. Og det er Krista jo også.

Ingen kommentarer: