mandag den 22. december 2014

Hyrder nægtet opholdstilladelse

Min søsters julekrybbe
Som bekendt var der ingen plads i herberget, da den hellige familie ankom til Bethlehem i julen år 0. De fandt i stedet plads i en stald hos dyrene.
Men er det blevet meget bedre i vore dage?
I hvert fald var der ikke plads til to stakkels hyrder i min søsters julekrybbe. Der var allerede to, og det var alt nok.
De to hjemløse hyrder havde jeg taget med som gave. Lidt forsinket ganske vist Jeg købte dem i januar - altså i 2013. Da det blev jul, havde jeg glemt alt om de famøse hyrder, og købte en anden gave.
Faktisk troede jeg, at de allerede var givet. De var nemlig bortkommet et stykke tid, men blev altså genfundet til denne jul. Kun for at blive afvist ved krybben. Min søster havde i mellemtiden selv købt et identisk par.
Så hvis du mangler hyrder til din Medusa-julekrybbe, så har jeg to, der søger varigt ophold. De kan købes for 200 kr. incl. porto. Hyrderne kan ikke mere købes i forretningerne - kun på nettet.
Skriv en kommentar, hvis du er interesseret.  Betaling via PayPal.


1 kommentar:

Sandra sagde ...

Hej Dorthe.
Ved det er længe siden, men ser at du har haft nogle hyrder til medusa kryppespillet til salg. Er det sådan, at du per dags dato har flere. Mangler bare hyrderne og æslet, for at gøre min samling komplet.’