mandag den 18. april 2016

Knud og Krista

Knud og Krista poserer på Højskolesangbogen. Det er Knud til venstre.
Han er altså lilebror - i det ydre - hans ego overgår alt!
Tit kan små bamser - ja det er faktisk det mest almindelige - blive skilt fra deres søskende for at blive bortadopteret til forskellige mennesker, som tager sig godt af dem. Ofte får de nye søskende i deres nye hjem. Knud har længe boet hos os - ejet af Kirsten. Som alle læsere af denne blog vil vide, har han en særstatus blandt alle vores små bamser.
Dette indlæg kunne have heddet  "Knud til sang igen", men der var en ganske særlig grund til, at han var med. Han var nemlig blevet genforenet med sin søster! Om de er syet af samme handske vides ikke, men ligheden er slående. Det er helt sikkert den samme dame, der har syet dem begge.
Hans søster hedder nu Krista, for hende var det, der forærede lille Krista til mig. Jeg var meget forbløffet, da jeg så den lille look alike. Krista, altså mennesket, er min sidekammerat til sang hver torsdag formiddag, og hun havde fået nys om min samling af minibamser og syntes, at jeg skulle have den, hun havde. Og gæt om jeg blev glad.
Da hun hørte om Knud og fik at vide, at hendes gave skulle opkaldes efter hende selv, sagde hun:
"Det passer fint, for jeg hedder Krista med K. Og jeg har i øvrigt en bror, der hedder Knud!"
Knud var selvfølgelig med til sang, for at hilse på den "rigtige" Krista. Men han var ret mopset over, at vi slet ikke sang nogen sange om bjørne!

Ingen kommentarer: